Nedrivning i Vordingborg, Nykøbing F. og resten af Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland

Kontakt os i dag

Nedrivning på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland

Har du en større eller mindre bygning, der skal rives ned, så står Jesper B. Jensen ApS parat til at udføre arbejdet for dig. Vi sørger naturligvis for det hele vedrørende nedrivningsarbejdet, også oprydningen, sorteringen og genbrug af de nedrevne materialer. På den måde kan du trygt læne dig tilbage og bruge din tid på noget andet. 

Vi udfører blandt andet nedrivning af følgende:

  • Nedrivning af hus

  • Nedrivning af ejendomme

  • Nedrivning af boligkomplekser

  • Nedrivning af fabrikker

  • … og meget mere!

Sikker nedrivning

Hvad end du ønsker, Jesper B. Jensen ApS skal udføre nedrivning af, gøres det med øje for sikkerheden. En nedrivning er nemlig ikke blot en nedrivning af bygningsdele. Ofte vil det også indebære demontering af forskelligt inventar, elinstallationer og rørføringer, og her sikrer vi korrekt demontering. Derudover vil man under en nedrivning også møde miljøfarlige materialer som asbest eller bly, som skal håndteres og deponeres korrekt. Det klarer vi for dig. 


Nedrivning til fast pris

Når Jesper B. Jensen ApS står for nedrivningen af din bygning, er du garanteret professionel og effektiv nedrivning til fast pris og aftalt tid. Vi vægter nemlig service og kvalitet højt, så du forhåbentlig tænker på os igen, når der opstår en ny opgave. Vi tilbyder nedrivning i Vordingborg, Nykøbing og hele Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland.

Kontakt os

Jesper B. Jensen ApS

Sildestrup Øvej 12, 4872 Idestrup
Email: jbjaps@gmail.com
Telefon: 54 17 41 60
Mobil: 21 91 09 21

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for kloakarbejde, nedbrydning og jord- og betonarbejde. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.