Kloakmester i Vordingborg, Nykøbing F. og resten af Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland

Jesper B. Jensen udfører alle former for kloakarbejde.

Kontakt os i dag

Kloakarbejde på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland

Jesper B. Jensen ApS tilbyder at udføre alle former for kloakarbejde, både akut opståede situationer og større entrepriser. Uanset størrelsen på opgaven kan du vide dig sikker på, at arbejdet udføres effektivt og med høj kvalitet. Kontakt Jesper B. Jensen ApS, hvis du har brug for en professionel til at udføre en eller flere af følgende opgaver: 

  • Kloakservice

  • Reparation og renovering af kloak

  • Installation og tilkobling af kloak

  • Etablering af dræn eller gulvafløb med højvandslukke

  • Rottebekæmpelse

  • Anlægning af fedt- og olieudskillere

  • Opgravning, støbning og meget mere.

Effektiv kloakservice

Oplever du stoppet afløb, lugt fra kloakken, eller har du mistanke om rotter, er det vigtigt hurtigt at hive fat i en kloakmester, der kan udbedre problemet. Hvis du ikke i tide får fikset problemet, kan du risikere omfattende skader på kloakken, som kan resultere i oversvømmelser og større reparationer og omkostninger. Det er altid en god idé at komme problemerne i forkøbet, så kontakt Jesper B. Jensen ApS for et eftersyn af kloakken og diagnosticering af eventuelle problemer. 


Kloakservice af kvalitet

Jesper B. Jensen ApS udfører vedligehold, service og reparationer af kloakker for både private, erhverv og offentlige institutioner i Vordingborg og Nykøbing samt hele Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland. Da vi går efter at blive din foretrukne kloakmester, udfører vi naturligvis arbejdet til perfektion, og dét til en fast pris og aftalt tid.

Kontakt os

Jesper B. Jensen ApS

Sildestrup Øvej 12, 4872 Idestrup
Email: jbjaps@gmail.com
Telefon: 54 17 41 60
Mobil: 21 91 09 21

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for kloakarbejde, nedbrydning og jord- og betonarbejde. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.