Knusning af materiale på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland

Kontakt os i dag

Knusning af materiale på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland

I forbindelse med nedrivningsarbejder følger der ofte en del materiale som beton, tegl og asfalt, der skal transporteres væk og bortskaffes. En nem og effektiv måde at gøre dette, er ved at knuse det. På den måde bliver materialet nemmere at transportere bort fra nedrivningsgrunden. Jesper B. Jensen ApS tilbyder betonknusning, som kan klares på grunden eller andetsteds. 


Effektiv knusning

Jesper B. Jensen ApS har et hold af kompetente medarbejdere, der står parat til at rydde og klargøre din grund til dit nye byggeri. Vi har effektive og professionelle maskiner til arbejdet, så du er sikret en korrekt og effektiv udførsel af opgaven. Kombinationen af dygtige medarbejdere og professionelle maskiner sikrer, at din opgave udføres effektivt. 


Knusning af materialer til genbrug

Når vi knuser beton og andre materialer fra en nedrivning af en bygning, kan materialerne ofte genbruges. De kan eksempelvis anvendes til nye byggematerialer, asfalt og meget mere, så du kan med god samvittighed rive dit ældre byggeri ned, velvidende om at de materialer, der kan genanvendes, bliver genbrugt. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt materialerne fra din nedrivning kan knuses og genanvendes, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Kontakt os

Jesper B. Jensen ApS

Sildestrup Øvej 12, 4872 Idestrup
Email: jbjaps@gmail.com
Telefon: 54 17 41 60
Mobil: 21 91 09 21

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for kloakarbejde, nedbrydning og jord- og betonarbejde. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.